TICKETS

JANNES - BORRELS & BITES

Op 18 juli komt Jannes voor een exclusieve Borrels & Bites avond naar Balk in Zuidhorn! Geniet gedurende de avond van diverse optredens onder het genot van een borrel en heerlijke bites. Er zijn maar een beperkt aantal tafels beschikbaar. 𝐑𝐞𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞𝐞𝐫 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐭𝐚𝐟𝐞𝐥: hier!
 

𝗪𝗮𝘁 𝗶𝘀 𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗯𝗲𝗴𝗿𝗲𝗽𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁?

Exclusieve optredens van Jannes, Marco Oostra (piano entertainer van Crazy Pianos), Marco Schuitmaker en Arno Schaddé. Heerlijke hapjes bereid vanuit de keuken van Balk en 3 uur lang onbeperkt bier, verschillende wijnen en soft drinks. Garderobe is ook inbegrepen in het arrangement.

 

Tafel op de vloer voor het podium, vier personen: totaal €600 (€150 per persoon)
Tafel aan de zijkant, vier personen: totaal €500 (€125 per persoon)

Sterke dranken zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerd tarief.

𝗥𝗲𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗿𝗲𝗻

Reserveer de tafel vooraf via onze online ticketshop, waar wij vragen om een aanbetaling van 50%. De overige 50% kan bij aankomst op de dag zelf betaald worden. Let op: de tafel dient vooraf gereserveerd te worden, op de avond zelf is dit niet mogelijk wegens de beperkte capaciteit. Elke tafel moet als groep tegelijkertijd arriveren, het is niet mogelijk om individueel naar binnen te gaan.

 

𝗚𝗿𝗼𝗲𝗽𝘀𝗿𝗲𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻:

Het is mogelijk om als tafel bij een andere tafel in de buurt te worden ingedeeld. Stuur een e-mail naar info@rg-events.nl met daarin vermeld om welke reserveringen het gaat.

BALK ZUIDHORN
Event banner (1).jpg